Intercom

Intercom

Intercom voor VvE, zorginstelling en bedrijf

 

De voordeur vormt de overgang tussen buiten en binnen. Dé plek waar veiligheid een grote rol speelt. Met een intercomsysteem met videoverbinding van Oppelaar Elektro weet u wie er voor de deur staat. Wij installeren intercom voor VvE’s, zorginstellingen en zakelijke afnemers. Ons werkgebied is ongeveer 30 kilometer rond onze vestigingsplaats Elst (Utrecht).

 

Geavanceerde intercom

Intercomsystemen zijn tegenwoordig zeer geavanceerd. Het camerasysteem geeft een goed geluid en helder beeld. Zo ziet u goed wie er voor de deur staat. Er zijn ook draadloze intercoms verkrijgbaar zodat u, op afstand met uw smartphone, kunt communiceren met de bezoeker. U kunt ook de deur op afstand openen, als u uw bezoek binnen wilt laten.

 

Intercom voor de infobalie

Recepties en infobalies zijn tegenwoordig vaker door een glazen wand gescheiden van de bezoekers. Een intercom installatie verbetert de communicatie tussen de gast en de receptioniste. Een veilige oplossing en hygiënischer dan praten door een aantal ronde gaatjes. Deze oplossing biedt een veilige werkomgeving voor uw personeel.

Toegangscontrole

Naast intercominstallaties plaatsen we toegangscontrolesystemen. Afhankelijk van uw wensen hanteren we verschillende systemen zoals tags, fingerprint en codeklavier.

Heeft u vragen over intercom, of wilt u een offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op.

0318 - 472 524
info@oppelaar.nl