direct contact

Storing

Voor acute problemen is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar via 0318 – 472 524

Onderhoud en inspectie

Alle elektrotechnische installaties werken naar behoren en zijn uiteraard veilig. Prima. Maar is dit echt wel zo?

Wat als de stroom uitvalt. Werkt de noodverlichtingsinstallatie dan naar behoren? Met een onderhoudscontract voor noodverlichting controleren wij de noodverlichting volgens de ISSO 79 norm en nemen wij u deze zorg uit handen.

Noodver(p)lichting

U bent wettelijk verplicht uw noodverlichtingsinstallatie jaarlijks te laten controleren. Wij ontzorgen u op dat gebied. Met een onderhoudscontract inspecteren en onderhouden wij 1x per jaar uw installatie volgens de ISSO 79 norm, zodat uw installatie voldoet aan de laatste normen.

Onderhoud Inspectie Keuringen Oppelaar Elektro Installateur Elst Installatiebedrijf

Onderhoudscontract
Wilt u de komende jaren zekerheid. Wij bieden een all-in onderhoudscontract tegen een vaste prijs per armatuur. Neemt u voor meer informatie omtrent onderhoud van noodverlichting contact met ons op.

Inspectie NEN 3140 / NEN 1010
Naast inspectie en onderhoud aan noodverlichtingsinstallaties kunt u bij ons terecht voor inspecties van laagspanningsinstallaties. Dit doen we voor gebouweigenaren en gebruikers die zeker willen zijn van een veilige installatie.

Nieuwe installaties inspecteren we aan de hand van NEN 1010, bestaande installaties aan de hand van NEN 3140. Indien gewenst i.c.m. met thermografie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Benieuwd wat Oppelaar Elektro voor u kan betekenen? Of heeft u een vraag of opmerking? U kunt ons bereiken op 0318 – 472 524 of via het contactformulier.

0318 - 472 524
info@oppelaar.nl