Oppelaar Elektro in Elst

Over Oppelaar Elektro

Oppelaar Elektro is een hecht familiebedrijf en in 1991 gestart door Kees Oppelaar. In 2016 heeft Rico Oppelaar het bedrijf van zijn vader overgenomen. Kees Oppelaar speelt, met zijn wijsheid en ervaring, nog steeds een belangrijke rol binnen het bedrijf. Vanaf het eerste uur verzorgen we elektrotechnische installaties voor luxe woningbouw, en werken we voor VvE’s en zakelijke klanten zoals, constructiebedrijven, aannemers, zorginstellingen, vastgoedbedrijven en vastgoedbeheerders.

Werkgebied

Ons werkgebied is ongeveer 30 kilometer rond onze vestigingsplaats Elst (Utrecht). Wanneer u meerdere vestigingen in het land heeft, dan verzorgen wij ook daar de elektrotechnische werkzaamheden voor u.

Lange termijn relatie

We gaan met onze klanten de lange termijn relatie aan, wat betekent dat we kwaliteit leveren. Een aantal van onze klanten die wij nu nog bedienen, bedienen we vanaf het eerste uur van ons bestaan. Dat geldt ook voor ons personeel. Wij kennen weinig verloop en de kans is groot dat u de monteurs kent als u klant van ons bent.

Wilt u ook een gezicht bij Oppelaar Elektro, bekijk dan onze medewerkers op deze pagina

0318 - 472 524
info@oppelaar.nl